Fietsen en Diensten

We bieden alles voor het ultieme fietsplezier. Voor werknemers is dat soepel forenzen, voor wedstrijdrenners is dat de snelste sprint. Fietsen dus! Maar ook accessoires en diensten om het uiterste uit jezelf en je fiets te halen. Bekijk hier in vogelvlucht ons aanbod.

Onze fietsen en accessoires

Fietsen zijn niet alleen voor wielrenners. Er zijn zóveel mogelijkheden! Vouwfietsen zijn ideaal voor the last mile. Met een mountainbike kan je lekker diep de duinen in, en met een e-bike ga je altijd snel. Maak een rondje door ons aanbod!

Customizen

Je frame in de kleuren van je club of bedrijf, nóg snellere wielen in je fiets of je naam netjes op je bovenbuis gestickerd: als jij het kunt bedenken, kunnen wij het maken. We hebben zelf ook wel wat ideeën om aan je voor te leggen.

Onze diensten

Als je alles uit je fiets en jezelf wilt halen, dan heb je meer nodig dan alleen een fiets. Tot nu toe moesten fietsers dat zelf uitvinden. Dat kan beter! Wij hebben alles al uitgezocht, en we zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt. 

Pak de fiets met je collega’s

Voor bedrijven

Vitale werknemers zijn productiever, creatiever en gezonder. Kumano fietst vitaliteit naar binnen bij bedrijven. Met Kumano’s fietsplan helpen we collega’s aan een fiets, en zorgen we ook voor belastingvoordeel en de administratie. Waar wacht je op? Pak de fiets naar werk!

Help je club met jouw nieuwe fiets

Voor clubs

Fietsen met je eigen cluppie is het leukst. Kumano fietst een boel profkennis bij je club naar binnen. Leden worden wegwijs in materiaal, training, kleding en nog veel meer. Met Kumano’s clubplan helpen we je club ook nog eens aan extra inkomsten. De hele club op koers naar een mooie toekomst!