Over Kumano

Kumano is een jong bedrijf, opgezet door Marc de Maar. Als profwielrenner verzamelde hij een leger aan specialisten om zich heen die ervoor zorgden dat hij altijd het maximale uit zichzelf en zijn fiets haalde. Deze expertise lag aan de basis van zijn succes, en met Kumano deelt hij deze expertise om jou, je club of bedrijf in het zadel te helpen.

Kumano gaat verder waar anderen afstappen:

  • Je krijgt advies van profwielrenners bij aankoop van een fiets.
  • We zorgen dat je het maximale haalt uit de fiets en jezelf.
  • Een startpakket op maat voor beginnende en geoefende fietser.
  • Onderhoud en verzekering regelen we voor je.
  • Je kunt zelfs een fiets leasen via Kumano’s partners.
  • We hebben prachtige aanbiedingen specifiek voor clubs en bedrijven.
  • We zorgen dat je in het zadel blijft.

Pak de fiets!

Fietsplezier is #1
We zetten fietsplezier op nummer 1. Dat merk je vanaf de eerste kennismaking tot het laatste zetje.

Telkens weer die vraag
Bij alles wat we doen vragen we onszelf: maakt dit het makkelijker en leuker om op de fiets te stappen?

Klaar voor de start?
Wij zijn pas klaar als jij en jouw fiets klaar staan voor de eerste rit. En erna staan zijn we er om elke volgende rit beter te maken.

We helpen mensen in het zadel bij:

Marc de Maar

Marc fietst bijna elke dag, al sinds ‘ie een klein jochie was. Op vakantie in de Alpen zag hij de Tour de France passeren. Het was liefde op het eerste gezicht. Als profwielrenner reed hij de grootste wielerwedstrijden ter wereld, zoals de Giro, Vuelta, WK’s en alle grote klassiekers. Marc geniet gewoon van fietsen. Ondanks zijn hekel aan kasseien vond hij Parijs-Roubaix de mooiste koers die hij ooit reed. Ook werd hij ooit 2e op het WK vouwfietsen. 

Zijn laatste overwinning als prof pakte Marc in de Ronde van Kumano, Japan. En wat bleek? Die laatste overwinning bleek geen eindpunt, maar een nieuw begin.

Na zijn actieve wielrencarriere bleef de fiets belangrijk in Marc’s leven – voor fun, fitheid en avontuur. Als profwielrenner wist Marc het verschil te maken met passie, focus en eindeloze drang om beter te worden. Deze ingrediënten vormen ook het fundament van Kumano.

Partner met Warchild

Binnenkort beginnen we een actie waarbij we van elke verkochte fiets een percentage doneren aan Warchild. Dan is fietsen pas écht goed voor alles en iedereen. Ben je geïnteresseerd? Zet jezelf op de wachtlijst, dan sturen we je een berichtje als de actie van start gaat.